Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

Bij luxe hoor comfort!

Deze vijf kamers hebben wij voorzien van Samsung Windfree Elite installaties, zodat ook in de zomer periode ‘comfort’ gegarandeerd is. Daarnaast is het nu ook mogelijk om in de winter periode (bij) te verwarmen met een goed rendement!

Opstellingsruimte buitendelen een probleem?

Vanwege de beperkte opstelling ruimte voor de buitendelen is er gekozen voor de free joint multi installaties van Samsung Ambrava, ook wel bekend als de multi split units. Twee buitendelen van 10.0 kW en 1 buitendeel van 8.0 kW in combinatie met acht Windfree Elite units.

Iedere Windfree Elite unit is voorzien van een IR-bediening en daarnaast zijn alle binnendelen te benaderen vanaf een Applicatie door de hoofdgebruiker. Tot slot hebben we met de configuratie van de installaties restricties op de temperaturen ingesteld met het oog op het energie verbruik.

Review

We zijn erg blij met de airconditioning voor de B&B! De installatie is vakkundig en netjes geïnstalleerd. Het is geen probleem als er achteraf nog wat aangepast moet worden. Installatie is opgeleverd met logboeken voor de units. De gasten hebben al heel vaak gebruik gemaakt van de airconditioning voor zowel het koelen en verwarmen van de kamers en zijn hierdoor ook zeer enthousiast over deze toevoeging aan onze B&B !  ”Linda van Wijngaarden”