Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

In de voetsporen van mijn vader

Het idee om, na het afronden van mijn Havo diploma, de opleiding management economie en recht te gaan studeren, kreeg een hele andere wending. Mijn ambities lagen toch echt in de techniek; de installatietechniek en koeltechniek wel te verstaan. Hier kwam ik achter op de momenten dat ik met mijn vader op pad ging, een verwarmingsmonteur uit het dikwandige tijdperk, die zich had gespecialiseerd in de koel- en klimaattechniek.

Al gauw was het plan om te gaan studeren geannuleerd en ging ik bij een middel -klein installatiebedrijf aan het werk, waar ik de kans kreeg de installatietechniek te gaan leren. Hierna volgde uiteraard de opleiding ‘monteur koude -en klimaattechniek’, gevolgd door de opleiding ‘servicemonteur koude-en klimaattechniek’ aan de Koning Willem College. Aansluitend gevolgd door diverse cursussen en trainingen, waaronder: EPBD-A, Daikin VRV, Daikin Hybride, Samsung DVM/S-net, Veilig Gasinstallatie.

Op zoek naar uitdagingen

Mijn 12,5 jaar jubileum stond voor de boeg bij mijn werkgever, maar zover heeft niet gekomen. Na diverse leuke, grote nieuwbouw en renovatie projecten, maar ook kleine particuliere opdrachten, ontbrak er toch iets ? En dat was uitdaging……

In oktober 2017 was Climatechniek een feit! Gericht op de particuliere en zakelijke klant in Zuidwest Nederland, met technische oplossingen in de installatietechniek en duurzame technieken, zoals airconditioning en warmtepompen installaties.

Met passie voor het vak