Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

In het voormalige pand van ING Bank aan de Aagje Dekenstraat te Vlissingen, kregen wij de opdracht om het kantoorpand van Krijger & Dieleman makelaars en taxateurs te voorzien van diverse installaties. Met het oog op duurzaamheid is besloten het pand hierbij te voorzien van meerdere airconditioning installaties.

Met het oog op duurzaamheid

Het kantoor pand is voorzien van een innovatieve Samsung 360 cassette, in het zwart uitgevoerd met een stijlvol design. Met een koelvermogen van 10.0 kW en een verwarmingsvermogen van 11.2 kW nominaal.

De twee afzonderlijk kantoor ruimtes aan de voorzijde van het pand zijn hierbij voorzien van Multi split installatie in combinatie met twee mini 4-weg cassette units met ieder een koelvermogen van 2.6 kW en een verwarming vermogen van 2.9 kW

De drie kantoor ruimtes zijn voorzien van ieder een bediening, waarmee iedere ruimte afzonderlijk geconditioneerd kan worden.

Luchtkwaliteit

Naast de airconditioning installaties hebben we een mechanische ventilatie systeem geïnstalleerd van DUCO voorzien van een vochtsensor en een co2 sensor, waarbij een goede luchtkwaliteit gegarandeerd is!

Voor het geringe tapwater gebruik, is de keus gemaakt om een Itho Daalderop Close In boiler te installeren.

Tot slot hebben wij het installatiewerk verricht voor het renoveren van de toilet ruimte en voor het vernieuwen van de keuken.