Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

Wij kregen de vraag om, in dit vrij nieuwe pand, de ruimtes afzonderlijk te kunnen conditioneren middels airconditioning installaties, waarbij er zo min mogelijk zichtbaar was van de installaties zelf.

De keus was gevallen op MPS Duct units (kanaal units) van het merk Samsung Ambrava. Deze duct units hebben wij geheel boven het verlaagd plafond gemonteerd en lucht technisch aangesloten op wervel inblaas roosters in de kantoor ruimtes.

Iedere kantoor ruimte voorzien van eigen thermostaat, waarmee de kantoor ruimtes afzonderlijk  geconditioneerd kunnen worden.

Op het platte dak was nog net genoeg ruimte tussen de zonnepanelen om de buitendelen op te kunnen stellen, alle buitendelen in single split uitgevoerd waarvan een twin unit installatie in combinatie met twee binnendelen.

Naast alle afzonderlijke bedieningen is er gekozen om de installaties van de gehele boven verdieping te kunnen bedienen via het WiFi netwerk. Zo kan er met een App door een of meerdere gebruikers de installaties worden bediend, klokprogramma’s worden ingevoerd en storingen worden uitgelezen.

Review

Goed advies en netjes gewerkt! Er is goed geluisterd naar wat we zochten. Een zo veel mogelijk onzichtbaar systeem, per ruimte regelbaar en voldoende vermogen. De werkzaamheden zijn netjes verricht, we hebben gewoon doorgewerkt en geen last van de werkzaamheden gehad. De installatie werkt prima en volledig naar verwachting. ”Jack Zeijderveld”