Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

In dit vrij nieuwe pand, voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie was het in de koudere periodes erg comfortabel te krijgen met deze technieken. Echter in de warme periodes, stegen de temperaturen in de kantoor ruimtes en was er geen mogelijkheid om het comfortabel te krijgen.

Climatechniek met een oplossing

Om een comfortabel klimaat te garanderen, hebben wij dit pand voorzien van airconditioning van het merk Samsung Ambrava. Met het bestaand verlaagd plafond, was dit de geschikte situatie om met MSP Duct units te werken: Kanaal modellen welke boven het verlaagd plafond gemonteerd zijn en lucht technisch zijn aangesloten op (wervel)inblaas rooster en retour roosters in het plafond.

In totaal zijn vier grote kantoor ruimtes voorzien van een airconditioning installatie in single split opstelling. De server ruimte hebben wij hierbij ‘stand alone’ uitgevoerd met een High wall unit.

Regeltechnisch zijn alle kantoren afzonderlijk bedienbaar met eigen thermostaat en is de gehele installatie geconfigureerd op een zone regelaar, welke in de hoofdkantoor is gemonteerd: Een regelaar waarbij alle zones benaderd kunnen worden.  Vanaf deze zone regelaar kan iedere zone voorzien worden van een klokprogramma voor het zomerseizoen en winterseizoen. Daarnaast kunnen hier alle settings voor iedere zone gewijzigd worden.