Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

Cv ketel

Is uw cv ketel aan vervanging toe? Dan bent u bij Climatechniek aan het juiste adres. Wij werken met onder andere, de volgende merken. Nefit, Intergas en Remeha

Tijdens werkzaamheden aan de cv ketel wordt de gasleiding geheel beproefd op lekdichtheid door middel van een drukbeproeving.

Wellicht bent u geïnteresseerd in een hybride warmtepomp?

Vloerverwarming

Gaat u uw woning renoveren en wilt u deze voorzien van vloerverwarming, dan staat Climatechniek voor u klaar.

Het infrezen van de vloerverwarming in de cementdek vloer, gebeurt stofvrij en de vloerverwarming installatie wordt na montage direct op druk gebracht om lekkages uit te sluiten.

De vloerverwarming kan uiteraard ook direct op de ‘ruwe’ vloer gemonteerd worden, waarbij het infrezen niet noodzakelijk is.

Worden er meerdere ruimtes voorzien van vloerverwarming? Heeft u dan al nagedacht over een (zone)naregeling, waarmee u iedere ruimte apart kunt regelen?

De mogelijkheid tot vloerkoeling met een warmtepomp ?

Radiatoren

Het plaatsen of vervangen van uw radiator, of het nu een horizontale paneel radiator betreft, een luxe design radiator, een convector, verticale paneel radiator of juist een LT radiator (lage temperatuur radiator) de mogelijkheden zijn onbegrensd. Climatechniek adviseert u hier graag in

Uw heeft een storing aan uw cv ketel

Climatechniek staat voor u klaar, deze storing snel te verhelpen. Bij het melden van de storing, vernemen wij graag:

  • Merk cv toestel
  • Model cv toestel
  • Storingcode/klacht

Bent u geïnteresseerd of heeft u advies nodig, neem contact op!

Mijn merken