Climatechniek Climatechniek
06 302 143 56

Elektro -en koeltechnisch afkoppelen en afvoeren

In het kantoorpand aan de Gildeweg te Vlissingen, kregen wij de opdracht om de gehele klimaat installatie op de eerste verdiepingen te renoveren. Dit begon met het elektro -en koeltechnisch afkoppelen van meerdere oude airconditioning installaties. De oude airconditioning installaties waren voorzien van een chloorhoudende koudemiddel type R22, waarvan het koudemiddel is afgepompt naar cilinders voor verdere afbraak.

DVM S Eco

De nieuwe installatie: Samsung Ambrava DVM S Eco 2-pijps met een totaal koelvermogen van 22.4 kW en een verwarming vermogen van 25.0 kW.

In combinatie met diverse Windfree mini 4-weg cassette units voor de verschillende kantoor ruimtes. Waarbij iedere kantoor ruimte is voorzien van een aparte bediening, waardoor de kantoor ruimtes afzonderlijk geconditioneerd kunnen worden.

 

 

 

 

Naast de DVM S Eco installatie, kregen we tot slot de opdracht om een kantoor ruimte op de begane grond te voorzien van een airconditioning installatie. Hier hebben wij een single split installatie geplaatst: Samsung Windfree Comfort unit en het buitendeel opgesteld aan de zijgevel, naast de DVM S Eco buitendeel.

Review

De samenwerking met Climatechniek is heel goed verlopen. Alles is volgens afspraak verlopen. Zowel het verwijderen van de oude installaties als het aanbrengen van de nieuwe installatie in de verschillende kantoorvertrekken. Met als resultaat een mooi ingebouwde, stille en fijne airco installatie. Bedankt!   ” Jeroen Stephan”